TR | EN
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı
18.06.2024
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, 12 Haziran Çarşamba günü düzenlenen mezuniyet töreniyle 2023-2024 öğretim yılı mezunlarını uğurladı. Tören, üniversitenin stadyumunda gerçekleştirildi.

Törene, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melike Gökcan, bölüm öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kamil Çolak’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Sayın Çolak, öğrencilerin dört yıllık yoğun bir çalışmanın sonunda mezun olmalarını tebrik ederek, üniversite olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Program, mezun öğrencilerin diplomalarını alması ve keplerini havaya atmalarıyla son buldu. Mezuniyet töreni, öğrenciler ve aileleri için unutulmaz anılarla dolu bir gün oldu.

Tüm mezunlarımıza, hayatlarının bu yeni döneminde sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyoruz. Edebiyatın gücüyle dünyayı daha güzel bir yer haline getireceklerine inancımız tamdır. Yolunuz açık olsun!